Tågtider hockeytåget från Stockholm 2023

Nu är tågtiderna klara för de tre sommarcamperna i Ånge.

Nytt för i år är att vi kör upphämtning av hockeyutrustning både för camp 1 & 2 och upphämtningen sker samma dag som tåget går enligt tiderna nedan. Denna service underlättar mycket och gör att vi minskar trängsel på tåget.

För er som ej har möjlighet att lämna och vill ta med utrustningen på tåget så vill vi att ni kontaktar oss via mail för avstämning (swedenhockeyfactory@gmail.com)

Detaljerad info skickas även med i deltagarinfomailet som kommer de närmsta dagarna. 

Tågtider och samlingstider: (tågtider ej klara ännu)

Camp 1

25/6 Avgång från Stockholm C kl  och framme i Ånge kl  (samlingstid på centralen  i övre vänthallen). SHF ledare/tågansvarig kommer att stå synligt med sina overaller och en rollup.

30/6 Hemresa från Ånge Stn kl  och framme på Stockholm C kl 

Upphämtning av utrustning

Sönd 25/6 kl   Stocksund, Stockhagens IP (parkeringen)

Sönd 25/6 kl  Tumba (ishuset)

Sönd 25/6 kl  Farsta IP (parkeringen längs med sidan av fotbollsplanen)

Hockeyutrustningen packas i hockeybagar/trunkar och märks upp med namn och grupp så att vi lätt kan sortera vid ankomst ( packa ej backar)

 

Camp 2 (tågtider ej klara ännu)

1/7 Avgång från Stockholm C kl  och framme i Ånge kl  (samlingstid på centralen kl  i övre vänthallen). SHF ledare/tågansvarig kommer att stå synligt med sina overaller och en rollup.

6/7 Hemresa från Ånge Stn kl  och framme på Stockholm C kl 

Upphämtning av utrustning

Lörd 1/7 kl   Stocksund, Stockhagens IP (parkeringen)

Sönd 1/7 kl  Tumba (ishuset)

Sönd 1/7 kl  Farsta IP (parkeringen längs med sidan av fotbollsplanen)

Hockeyutrustningen packas i hockeybagar/trunkar och märks upp med namn och grupp så att vi lätt kan sortera vid ankomst (packa ej i backar)

På campernas sista dag så sker avslutning på em (se schemat) därefter går tågresenärer tillsammans med ledare till tågstationen. Utrustningen transporteras till tåget av SHF. Utrustning medtages på tåget på hemresan på camp 1 & 2. Ev på camp 2 så transporteras ev utrustningen till Stockholm av transportbil/släp som möter upp på centralen.